Kako seks igračke utiču na naše odnose?

Popularnost seks igračaka vremenom sve više raste iz razloga što se razbijaju i otklanjaju tabui. Osveštenost ljudi se povećava jer to više nije tema koja se ne sme nikada spominjati. Sve više pojedinaca i parova traže bliže odnose što dovodi do oslobađanja sopstvene seksualnosti. Seks igračke su postale vrlo popularne.

Pomoću seks igračaka možete zakoračiti u novu sveru istraživanja i spoznaje svog tela i seksualnosti. Kada ste u potpunosti povezani sa svojim telom, potrebama i željama, postajete sigurniji, samouvereniji i samim tim bolji ljubavnici. Iskustvo možete stvoriti i kroz istraživanje sopstvenog tela a ne samo kroz odnos sa partnerom. A kada do tog odnosa dođe, vašem partneru će se svideti to što vi znate šta želite i šta vam prija, i nećete prezati da to i dobijete. Takođe pomoću seks igračaka možete bolje upoznati svog partnera i probuditi u njemu onaj deo skrivene seksualnosti sa kojim do sada možda niste imali prilike da se susretnete. Otklanjate stid i sram u vašem odnosu, rušite sve tabue i donosite novu seksualnu energiju, uzbuđenost i strast. Pokazatelj kvaliteta i bliskosti jednog odnosa, može bit nivo iskrenosti i otvorenosti.

Najčešći strah od seks igračke

Ukoliko vaš partner ima želju za korišćenjem seks igračaka, to ne znači da se vi ne volite dovoljno ili da se strast među vama smanjila. To je najčešći strah ili zabluda koja se javlja kod partnera, kada su u pitanju seks igračke. Takođe partneri se plaše da će biti zamenjeni sa seks igračkama ili da će se partner oslanjati previše na njih u želji za orgazmom. Međutim, istraživanja pokazuju potpuno drugačije. Osobe koje koriste stimulativne seks igračke, samostalno ili sa svojim partnerom, imaju veću seksualnu želju, funkciju orgazma i seksualno zadovoljstvo u odnosu na one koje ih ne koriste. Povećanjem seksualne želje tj. libida, možete imati mnoge benefite u vašim partnerskim odnosima. Veći intezitet seksualnih aktivnosti dovešće do raznih mentalnih i fizičkih promena, kao što je snižavanje krvnog pritiska, regulisanje nivoa stresa, povećanje intimnosti. Nekada je poboljšanje seksualnih odnosa sačuvalo vezu ili brak.

Unapredite vaše seksualne odnose

Korišćenje seks igračaka može samo unaprediti vaše postojeće ili buduće odnose. One ne treba da vam bude strah i sram. Budite smeli i hrabri da oslobodite svoju sesksualnost a vaš partner će to primetiti i biće oduševljen. Igračkama za odrasle možete uneti novu energiju u vaš seksualni život sa partnerom. Ukoliko je vaš partner malo zatvoreniji ili stidljiviji, radite prvo na tome da ga opustite i da mu približite izazovnost i prednosti seks igračaka. Pokušajte da mu otklonite predrasude ili strahove koje ima. Možete se pozvati na istraživanja koja tvrde poboljšanje odnosa i seksualne želje kod partnera koji praktikuju korišćenje seks igračaka.  Uključivanjem seks igračaka u vaše odnose ostvarićete mnoge benefite.

Pogledajte seks igračke koje imamo u ponudi!