Kako izabrati svoju prvu igračku?

Ukoliko ste novi u svetu seksi igračaka, sve to može biti previše konfuzno za vas. Izabrati igračku za sebe izgleda kao ne tako lak zadatak. Postoji mnogo različitih vibratora između kojih treba da se odlučite, drugačijih veličina, oblika, materijala. Ne dozvolite da vas to plaši, tu smo mi da vam pomognemo. Posmatrajte ovo kao neistraženo polje užitka i zadovoljstva. Traženje prve prave igračke nije toliko teško kada znate šta tražite. Čak i ukoliko ne znate šta želite, učeći o vrstama vibratora daće vam smernice sta je to što od njih možete dobiti, što će vam pomoći da shvatite šta je to što vi želite. To je prvi korak u odabiru pravog vibratora.

Vibratori su sve seksi igračke koje vibriraju. Tu nema puno nauke. Pokreće ih mali ali snažan motor koji je obično kreiran da bude tih kako bi bilo kada i bilo gde mogli da uživate sa svojim vibratorom. Vibrator može stimulisati bilo koji deo tela koji vas uzbuđuje a posebno erogene zone kao što su vagina, klitoris, anus i penis. Na ovim mestima senzacije su najjače iz razloga što se na njima nalazi najviše nervnih završetaka. Kada vibracijom tretirate te regije rezultati su intezivno zadovljstvo, orgazam ili najčešće oba.

 

Izabrati igračku? Sve što treba da znate kod vibratora:

 

Izabrati igračku je lako. Koristite ih kako god vam najviše prija.

Za stimulisanje anusa uvek koristite vibrator koji ima širu osnovu

Vibratore možete koristiti kad god vam odgovara i osetite želju. Mnogi ih koriste tokom masturbacije, kako bi je učinili intezivnijom, kao i tokom odnosa sa partnerom. Korišćenje seksi igračaka u paru može učiniti vaš odnos zanimljivijim i ostvariti veću povezanost sa partnerom.

Izbor vibratora možete doneti i na osnovu vašeg načina života. Ukoliko ste neko ko često putuje možete izabrati manji vibrator kao što su jaje, metak ili zec. Oni su prilično kompaktni i možete ih poneti svuda sa sobom. Staju i u najmanju torbicu. Ukoliko preferirate spoljnu stimulaciju, probajte klitoralni vibrator ili wand masažer. Ukoliko preferirate analne igre probajte analnu kupu ili neki od analnih vibratora. Osećate se hrabro i želite da probate to u javnosti? Probajte sa kuglicama ili vibratorima na daljinsko upravljanje.

 

Top 5 vibratora za početnike

Kako izabrati igračku kada ih ima toliko u ponudi? Predstvaljamo top 5 vibratora za početnike.

Klitoralni vibrator

Izaberite neki od klitoralnih vibratora, kao što je EMILI ZEČICA i nećete se pokajati. Ovaj tip vibratora je napravljen od medicinskog silikona što ga čini veoma nežnim na dodir. Vodootporan je i ima nekoliko inteziteta vibracija pa možete izabrati onu koja vam najviše odgovara.

G tačka vibrator

Ovaj tip vibratora kao što je DUAL G TAČKA VIBRATOR, je dizajniran da vam pomogne da pronađete svoju G tačku. Tome doprinosi njegov zakrivljeni oblik. Ovaj model ima dva kraja, uži koji služi za vaginalnu penetraciju i širi deo na kome se nalaze tasteri, namenjen za klitoralnu stimulaciju. Uz ovakav tip vibratora otkrićete svoje najsenzitivnije delove.

Metak vibrator

Idealan za početnike, mali kompaktan a veoma moćan. Ima nekoliko različitih inteziteta i brzina vibracije, samo treba da pronađete pravu kombinaciju za vas. Možete ga koristiti za vaginalnu, klitoralnu ili analnu stimulaciju. Pogledajte METAK VIBRATOR ovde.

Analni vibrator

Idealni analni vibrator za početnike bi mogao biti ČAROBNJAK. Idealno je kreiran za najitezivniju stimulaciju. Može se koristiti tokom odnosa ili u samostalnim igrama. Ovaj tip vibratora iako je za analnu stimulaciju idealno pogađa prostatu kod muškaraca ali i G tačku kod žena, te ga one mogu koristiti za vaginalnu stimulaciju. Kuglice su proporcionalno uvećane kako bi omogućile što veće senzacije. Tako da možete dozirati onoliko koliko vam najviše odgovara.

Sada se možemo složiti da izabrati igračku za početak deluje konfuzno, a onda postaje zabavno.