Kako koristiti Zec vibrator?

Ova vrsta vibratora je veoma poznata, međutim nije svima jasno kako se oni upotrebljavaju i koje mogućnosti nude. Ovaj vibrator je vrlo popularan i postoji dobar razlog za to. Ima ih raznih pa je potrebno pronaći onaj koji vama najviše odgovara. Možda ćemo vam pomoći u tome.

Ovi vibratori nisu samo klitoralni. Poznati su kao dvostruki stimulatori. Kreirani za vaginalnu penetraciju u isto vreme stimulišući klitoris svojim malim završetkom koji podseća na zečije uši, zbog čega su i dobili naziv. Postoje i varijacije na temu, to se tiče dela za klitoralnu stimulaciju. On može biti u vidu jednog štapića ili u vidu osovine koja se rotira. Isto tako i vaginalni deo može biti različit od modela do modela, potrebno je smo da pronađete ono što vama najviše odgovara. Ovim vibratorom postići ćete takozvani mešani orgazam, tj dvostruko zadovoljstvo, zbog užitka vaginalne penetracije i klitoralne stimulacije, vibracijom, usisavanjem, kružnim pokretima. Ove dve različite vrste stimulacije dovešće vas do ludila. Iz tog razloga je ovaj vibrator izuzetno poznat i tražen. Dobar je i za početnike.

 

Koraci za laku upotrebu:

 

  1. Napuni ga

Kada si spremna da se prepustiš užitku i senzacijama koje će ti doneti ovaj magični vibrator, želiš da te u tome ništa ne prekida. Iz tog razloga potrebno je da budeš sigurna da je u potpunosti napunjen. Ukoliko se puni na USB, stavi ga na punjač dan ranije kako bi se baterija u potpunosti napunila. Ili ukoliko njegov motor pokreću baterije, proveri u uputstvu i kupi one koje su ti potrebne.

  1. Prvo se upoznajte

Znamo da biste odmah sve da isprobate ali pogotovo sa ovim vibratorom je najbolje prvo se upoznati sa njegovim komandama i mogućnostima. Na taj način ćete moći sebi da prijuštite najbolje iskustvo. Ovakvi vibratori imaju dve zasebne funkcije vibracija, za vaginalnu i klitoralnu stimulaciju. Preporučujemo da izaberete kombinaciju koja vam najviše odgovara ili koju biste želeli da isprobate.

  1. Ne zaboravite lubrikant

Veoma bitan korak, kako bi ovo iskustvo za vas bilo što lepše i uzbudljivije. Iskoristite koliko god je potrebno proizvoda kako bi vibrator lagano i nesmetano ušao u vaginalni otvor.

  1. Stavite ga u poziciju

Pozicionirajte vibrator toliko duboko da se klitoralni stimulator naslanja na klitoris i bude u njegovoj ravni. Ne postoji pogrešna ili ispravna pozicija za korišćenje ove igračke. Možete ga koristiti na leđima ili ukoliko vam se više sviđa na stomaku kako bi vam klitoralni stimulator imao još veći pritisak na klitoris. Ukoliko dobijete želju da ovaj vibrator iskoristite za analnu stimulaciju možete i to uraditi. Većina vibratora je dizajnirana za obe namene, te su sigurni u svakom slučaju. Klitoralni stimulator će u tom trenutku predstavljati graničnik. Kada ste postavili vibrator na poziciju koja vam odgovara, setite se kontrola vibracija koje ste izabrali i podesite vibrator. U tom trenutku kreću neverovatne senzacije.

  1. Radite sve što poželite

Od tog trenutka sve što vama odgovara i što vam padne na pamet možete isprobati. Promenu pozicije vibratora, promene vašeg položaja, korišćenje nekih drugih igračaka i stimulatora. Sve je opciono i zavisi samo od vas i vaše mašte. Prepustite se i uživajte.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku.