dual g vibrator jelenino iskustvo

Dual G vibrator – Jelenino iskustvo

Kada čujem reč vibrator, obično pomislim na igračku namenjenu isključivo ženama i ženskom zadovoljstvu,
duguljastog oblika, tako da sam se prilično iznenadila kada sam prvi put naišla na nešto naizgled skroz
drugačije – vibrator za parove u obliku slova U. Ta ideja mi je odmah zagolicala maštu, te sam ubrzo
poručila dual G vibrator i jedva dočekala da ga isprobam!

Pakovanje i prvi utisak

Dual G tačka vibrator došao je u diskretnoj i jednostavnoj kutiji bele boje. Pri otvaranju kutije nisam primetila nikakve neugodne mirise. U pakovanju se nalaze USB punjač, kao i sunđerasti kalup koji omogućava se da vibrator ne pomera pri transportu, tako da je fino zaštićen. Takođe, uz njega se dobija i plišana vrećica u koju ga možete staviti i poneti bilo gde sa sobom! Vibrator je napravljen od silikona i izuzetno je prijatan na dodir. Roze je boje i jako je estetski prijatan. Veoma je lagan, gotovo neosetan pri držanju u ruci i iznenađujuće je mekan i savitljiv. Sigurna sam da će i vas nasmejati njegovo komešanje pri laganim pomeranjima! Odmah sam ispitala i to da li je bučan – definitivno se čuje (mislim da je to neizbežno) ali kasnije sam proverila i to da li se čuje u drugoj prostoriji i odgovor je negativan. Međutim, ako Vam je ipak neprijatno da ga koristite jer se bojite da će ga neko iz druge prostorije čuti, možete zvuk zamaskirati muzikom ili vodom (ako ga koristite u kadi ili tuš kabini) i tako ste ujedno stvorili jos opušteniju atmosferu!

Punjenje

Kao što sam rekla, uz ovaj vibrator dobija se i USB kabl za punjenje, tako da ga možete priključiti i na laptop ili puniti u automobilu dok putujete! Potrebno mu je nekih sat vremena da se skroz napuni, a baterija mu traje oko 90 minuta. U toku punjenja dugme za uključivanje/isključivanje periodično svetli i gasi se. Kada se uređaj skroz napuni dugme prestaje potpuno da svetli, a kada radi ono svetli kontinualno. Pre svakog korišćenja potrebno je dopuniti ga, makar na 5 minuta, što možda zvuči malo nezgodno, ali je definitivno vredno iskustva!

Čišćenje

Uređaj je od silikona, tako da je veoma zahvalan što se čišćenja tiče. Potrebno je samo oprati ga vodom i sapunom, ili gelom za čišćenje seks igračaka, i brzo je spreman za novo uzbudljivo iskustvo! Napomenula bih i da čišćenje dodatno olakšava činjenica da je uređaj potpuno gladak (nije rebrast) te je sam proces veoma lak i brz!

Korišćenje

Dual G vibrator sam koristila i sama i sa partnerom i imam pozitivno iskustvo u oba slučaja! Kako je, zbog svog karakterističnog U-dizajna, namenjen stimulaciji i klitorisa i G-tačke užitak je dvostruki. Zamislite samo kada na to dodate i užitak koji Vam partner pruža! U vibratoru se nalaze dva motora, odnosno po jedan u svakom ,,kraju”. Kraj vibratora koji je namenjen klitoralnoj stimulaciji sadrži motor koji ima čak deset različitih vibrirajućih modova. Tako da verujem da bi svako mogao sebi lako pronaći odgovarajuć mod i pritom jako uživati u procesu traženja! Modovi vibracije su različitih intenziteta i učestalosti, tako da i ako Vam nekada dosadi neki od njih, opet imate ostalih 9 na raspolaganju. Zato mislim da je uređaj odličan i za ljude koji vole rutinu, ali i za ljude koji vole da eksperimentišu promenama. Drugi kraj vibratora, odnosno kraj koji stimuliše G tačku, sadrži motor koji je osetno slabiji i ne sadrži različite modove vibracije. Međutim svakako se oseti i definitivno doprinosi celokupnom užitku. Napomenula bih i to da se ovaj kraj dodatno pomera, kada se pomera spoljni deo vibratora, tako da možete izvršiti dodatnu stimulaciju G tačke na taj način.

Vibrator je najlakše koristiti u ležećem (na leđima) položaju, jer ga tako možete ostaviti da radi ,,sam’’, odnosno nakon što ga namestite u pogodan položaj ne morate ga više pridržavati rukom i možete se potpuno prepustiti! Ako Vam, ipak, ne smeta da ga pridržavate rukom onda možete eksperimentisati i ga koristiti ga u različitim položajima. Mene je lično oduševila činjenica da je uređaj potpuno vodootporan, te da se može koristiti i u kadi i pod tušem.

Što se tiče korišćenja ovakvog tipa vibratora sa partnerom, mislim da je to više pitanje individualnih preferencija. Deo vibratora koji je namenjen stimulaciji G tačke je znatno manji od spoljašnjeg dela i blago je spljoštenijeg oblika, tako da bi to trebalo da olakša penetraciju. Partner definitivno oseća vibriranje uređaja pa mislim da i to treba imati u vidu, ukoliko to nije nešto što biste Vi ili Vaš partner želeli.

Prednosti i mane

Pored svega pozitivnog što sam već napisala, mislim da je ovaj uređaj odličan izbor za početnike koji bi voleli da eksperimentišu. Omogućava im različite vrste užitaka, a opet, ne bih rekla da su vibracije koje nudi ekstremno jake. Takođe, smatram da je i silikon odličan izbor materijala za prvu igračku. Izrazito je nežan osećaj koji pruža.
Od mana ono što bih mogla da izdvojim je da ovaj vibrator ima relativno kratako trajanje baterije, mada sa druge strane, to opet zavisi od toga koliko dugo bude radio pri svakom korišćenju. Takođe, meni lično nije smetalo, ali možda bi nekome bilo nezgdno to što je dugme za gašenje/paljenje i menjanje vibrirajućih modova na samom uređaju. Na kraju, dodala bih i da je odnos cene i kvaliteta prilično dobar.

 

Za koje igračke biste želeli da čujete moje iskustvo i preporuke? Pišite predloge na instagramu ili facebooku.