kaktus vibro dildo

Kaktus vibro dildo – Jelenino iskustvo

Pakovanje i prvi utisak

Ova interesantna igračkica došla je u kartonskom pakovanju rozo-crne boje, koje ima izrez sa prednje strane, te je sadžaj kutije vidljiv. Na kutiji se takođe nalazi tekst na osnovu kog se može zaključiti šta je u njoj, tako da imajte to u vidu ako biste želeli da sakrijete od nekog šta ste poručili. Naravno, vibrator je najpre spakovan u plastičnu foliju pa zatim stavljen u kutiju, te se neće kontaminirati u toku transporta. Pri otvaraju kutije, nisam osetila nikakav neprijatan miris, što je naravno plus.

Kaktus vibro-dildo napravljen je od više različitih materijala. Naime, sačinjen je od plastičnog rebrastog dela preko kog se navlači gumeni deo, sa bodljama koji je prilično mekan na dodir i koji možete skinuti te koristiti igračkicu i bez njega. Tako da zapravo imate dve različite igračke u jednoj!

Lagan je u ruci, gotovo neosetan, tako da ga bez problema možete staviti u neseser pa u torbicu i poneti bilo gde sa vama!

Punjenje

Kaktus vibro-dildo vibrator puni se na baterije i za njegov rad potrebne su dve AAA baterije. Baterije ne dolaze u pakovanju sa njim, ali su u pitanju standardne baterije koje možete naći u bilo kojoj najbližoj trafici ili prodavnici te se brzo možete baciti na posao!  Preporučuje se da, kada ne koristice vibrator, izvadite baterije iz njega kako bi im životni vek, a samim tim i vaš užitak bio duži. Baterije jednostavno ubacite u vibrator, jednu preko druge, nakon što odvrnete crni plastični deo igračke koji sadrži i rotirajuće dugme za podešavanje jačine vibracija, zatim ga isto tako zavrnete na suprotnu stranu i igračka je napokon spremna za upotrebu!

 

Čišćenje

Kao što sam rekla, ovaj kaktus vibro-dildo sačinjen je od plastičnog i gumenog dela. Guma je porozna, tako da to imajte na umu pri pranju igračke. Možete je prati vodom i sapunom ili sredstvom za čišćenje seks igračkica, samo vodite računa da dobro i operete i isperete, kako bi vam igračka živela što duže. I vodite računa da se igračka prvo dobro osuši, pre nego što je ponovo spakujete. Takođe, primetila sam da i pored potpunog sušenja, ipak može doći do lepljenja prašine i dlaka na gumu, jer jednostavno je sam materijal po prirodi takav, tako da preporučujem obavezno pranje pre svake upotrebe, kako biste bili sigurni da je sve čisto.

 

Korišćenje

Ovaj vibrator-dildo ne stiže sa uputstvom za upotrebu, međutim rukovanje njime je poprilično jednostavno. Uređaj sadrži dugme koje rotira i pomoću kog možete kontinualno menjati jačinu vibriranja, i mogu reći da je spektar jačina vibracija iznenađujuće širok, tako da sam sigurna da bi svako mogao da nađe odgovarajuću!

Možete ga koristiti sa gumenom navlakom do koje vibracije motora i te kako dolaze i sigurna sam da će vas, kao i mene, nasmejati komešanje gumenih boljica na njoj! Guma je prilično mekana i prijatna, ako dodate lubrikant užitak će biti jos veći! Na navlaci se, kako i sam naziv igračke kaže, nalazi veliki broj bodljica različitih oblika i veličina i definitivno se osećaju, što pri penetraciji, što pri eksternoj stimulaciji klitorisa. Naravno, možete koristiti vibrator i bez gumene navlake, i u tom slučaju ćete vibracije koje pruža ocećati kao jače. Plastični deo vibratora ne sadrži bodljice, ali jeste ravnomerno naboran, što se takođe oseća pri penetraciji i pruža jos intenzivniji osećaj. Imajte na umu da, ukoliko skinete gumenu navlaku, obim dilda se vidno smanjuje.

 

Bučnost i vodootpornost

Bilo da li ga koristite sa ili bez navlake, možete ga koristiti i za internu i za eksternu stimulaciju.

Imajte na umu i to da su jače vibracije znatno bučnije od slabijih, tako da bi osoba u susednoj prostoriji sigurno čula rad vibratora. Ukoliko je to nešto što ne želite, možete pojačati muziku ili film i tako zamaskirati njegov zvuk a samim tim biste se i više opustili.

Ova igračka je potpuno vodootporna, što je mene oduševilo! Možete je bez ikakvih problema i razmišljanja poneti sa sobom pod tuš ili u kadu i tako se potpuno prepustiti užitku i oslobađanju svih stresova koji su vam se nakupili u toku nedelje ili dana!

Na kraju bih dodala da ovu igračku bez problema možete koristiti kaktus vibro-dildo i sa partnerom te tako uneti nova iskustva u vaš intiman odnos, ukoliko je to nešto za šta ste zainteresovani. Kao i kada je koristite sami, tako i kada je koristite sa partnerom, možete izabrati opciju sa ili bez gumene navlake, u skladu sa vašim preferencijama. Preporučujem da je upotrebljavate uz lubrikant.

Prednosti i mane

Mislim da bi ovaj zanimljiv uređaj bio dobar izbor za vas ukoliko tražite igračku koja se može koristiti na više različitih načina, ukoliko su vam dosadile klasiče igračkice i hteli biste da obogatite svoju kolekciju nečim što se ređe viđa. Sa druge strane, i ako ste početnik i niste još uvek sigurni šta vam prija, a ujedno ne biste ulagali u startu previše novca, ovo bi bila super opcija kao odskočna daska za nova iskustva.

Kao manu ovog uređaja navela bih to što održavanje materijala zahteva malo veću posvećenost, tako da ukoliko niste u mogućnosti da izdvojite vreme za adektvatno pranje i sušenje svaki put kada ga koristite i tražite dugotrajnu igračku, onda ovaj uređaj možda nije najbolja opcija za vas.

U svakom slučaju, odnos cene i kvaliteta je zadovoljavajuć.

 

Zapratite Purefun na instagramu, kako biste pratili nove kritike!