double kegel kuglice

Double Kegel kuglice

 

Double Kegel kuglice Pakovanje i prvi utisak

Double Kegel kuglice dolaze u preslatkom kartonskom pakovanju crno-ljubičaste boje, koje ima izrez sa prednje strane tako da se može videti šta se nalazi u kutiji. Takođe, sadržaj kutije je prilično očigledan i na osnovu teksta na kutiji, koji obuhvata objašnjenje funkccije ovog proizvoda, kao i uputstvo za upotrebu istog. Meni se ova činjenica jako svidela, međutim imajte ovo na umu ukoliko želite da sakrijete od ukućana šta ste to poručili. Kuglice su najpre upakovane u plastični kalup, tako da su fino zaštićene pri transportu.
Kuglice su napravljene od silikona, što je po mom dosadašnjem iskustvu najprijatniji materijal, te čim sam ih stavila u dlan i osetila nežnost silikona poželela sam da ih što pre isprobam.

 

Dizajn

Što se broja kuglica tiče, u pitanju su dve spojene kuglice, gde se na kraju druge nalazi povodac koji služi da lako i brzo izvadite igračku kada ste sa njenim korišćenjem završili.
Ono što je mene iznenadilo je i činjenica da kuglice zveckaju, tako da sam se slatko nasmejala kada sam ih prvi put držala u ruci.
Još jednom, kombinacija predivne zagasite ljubičaste boje i mekanog, svilenkastog materijala učinili su da me dizajn ove igračke odmah očara i znam da ćemo ova igračka i ja imati puno avantura.
U ruci su gotovo neosetne tako da sam odmah pretpostavila da će njihovo korišćenje proći maksimalno prijatno.

 

Funkcija

Kako je i na samoj kutiji napisano, uloga ovakvog tipa igračkica može biti višestruka. Najpre je u pitanju vežbanje i ojačavanje vaginalnih mišića, kako bi vaši orgazmi trajali duže i bili jači; a zatim povećanje fleksibilnosti i samim tim osetljivosti istih, kako biste lakše do orgazma došli. Vaginalni mišići mogu oslabiti nakon porođaja ili jednostavno sa godinama, te ovo mogu biti razlozi za željom za njihovim ojačanjem.

 

Punjenje

Double Kuglice se ne pune, ne vibriraju i samim tim i ne dolaze sa daljinskim upravljačem. Potpuno su mehaničke.

 

Čišćenje

Kako su double kegel kuglice pravljene od silikona, njihovo čišćenje ne zahteva gotovo nikakav trud! Jednostavno ih operite mlakom vodom i sapunom ili sredstvom za čišćenje seks igračkica i one su kao nove! Verujem da će me istrajnost ovog materijala naterati da zaboravim i kad sam ih nabavila!

 

Postavljanje

Na kutiji pakovanja nalazi se uputstvo za upotrebu kuglica.
Potrebno je najpre oprati kuglice sapunom i vodom ili sredstvom za čišćenje igračkica, kao i obavezno svaki put pre upotrebe. Zatim osušite kuglice peškirom ili ubrusom. Onda ih lepo namažite lubrikantom na vodenoj bazi (vodite računa da lubrikant ne bude uljani) i stavite kuglice u vaginu dok ste u u ležećem položaju, tako da produžetak za vađenje stoji van, kao što bi konac tampona stajao van. Kao i kada su tamponi u pitanju, kada ih namestite ne bi trebalonda osećate nikakvu nelagodnost.

Korišćenje

Kuglice se koriste tako što ih držite u vagini dok obavljate svakodnevne aktivnosti. Osećaćete kako kreću da ispadaju i tada treba da stegnete vaginalne mišiće i tako ih u tome sprečite.
Naravno možete ih koristiti i samo u ležećem položaju, dok radite Kegel vežbice, ako ste početnik ili jednostavno tako preferirate. Na kraju, pošto završite sa korišćenjem, samo povucite za taj isti produžetak i jednostavno ih izvucite iz vagine. Možete se i malo namazati lubrikantom (na vodenoj bazi!) kako bi vađenje proteklo lakše.
Potpuno su vodootporne te se možete slobodno zabavljati sa njima i pod vodom!
Napomena koju bih dodala je ta da ne bi trebalo da ih držite unutra duže od nekoliko sati po korišćenju, posebno ako niste iskusan vežbač; a ukoliko nikada niste koristili ovaj tip igračkica, možda bi bilo pogodnije da probate prvo da radite Kegel vežbice bez njih.

 

Prednosti i mane

Mislim da ove kuglice mogu biti odličan izbor za bilo koga! Ukoliko ste početnik i niste nikada koristili ništa slično, odličan je izbor za vas jer su loptice relativno velike, međusobno spojene i sadrže povodac za vađenje, tako da ih je lakše i zadržavati unutra ali i vaditi. Takođe, silikon je uvek super izbor materijala, sa kog vremenom možete preći na metal ili staklo recimo (takve kuglice bi bile i teže te bi ih bilo teže i držati).  Takođe, ako ste iskusni u ovim vežbama ali jednostavno preferirate silikon, opet sumnjam da možete pogrešiti budete li se opredelili za ovaj proizvod.
Kao manu ovom proizvodu ne bih imala šta da navedem, ispunio je sva moja očekivanja! Jedino ako želite da vam kuglice vibriraju i da na taj način eksperimentišete sami i/ili sa partnerom, onda biste ovaj proizvod mogli da preskočite.
Rekla bih da je odnos cene i kvaliteta odličan.

Pratite PureFun na instagramu!