mini klitoralni stimulator

Mini klitoralni stimulator – Jelenino iskustvo

Mini klitoralni stimulator dolazi u kartonskom pakovanju crno-roze boje. Pakovanje je, kao I sama igračka, jako malo, te ga možete staviti u džep I poneti svuda sa sobom! Pri otvaranju kutije nisam primetila nikakve neugodne mirise, što je naravno plus. Kutija nema proreze, te se ne vidi njen sadržaj, ali se na njoj nalazi slika igračke, kao I tekst koji objašnjava kako je igračka koristi, te imate to na umu ukoliko biste želeli da sakrijete sadržaj kutije. Igračka je spakovana najpre u zaštitnu foliju pa je zatim stavljena u kutiju, te je kontaminacija igračke u toku transporta sprečena. U pakovanju se ne nalaze baterije.

Igračka je prelepe pink boje I napravljena je od ABS plastike, što je jedna od sigurnijih opcija za materijal ovog tipa igračkica.

Što se tiče jačine zvuka koji proizvodi, igračka se relativno jako čuje, međutim nije u pitanju ništa što se ne može zamaskirati muzikom, serijom, filmom ili jednostavnom zvukom tekuće vode, s obzirom na to što je igračka I 100% vodootporna!

Punjenje

Mini klitoralni stimulator dolazi u pakovanju bez baterija. Međutim, za njegovo korišćenje potrebna je jedna obična AA baterija, koju stavljate u igračku nakon što je zarotirate i ona se otvori. Ove baterije možete nabaviti u bilo kom marketu ili trafici! Pozitivan pol paterije stavite tako da bude okrenut na gore, odnosno ka delu sa ispupčenjem. Kao što sam napomenula u recenziji Kaktus vibro-dildo vibratora, bilo bi dobro da kada ne koristite igračku iz nje izvadite baterije jer ćete im tako produčiti životni vek i omogućiti sebi duže uživanje sa istim!

 

Čišćenje

Ova igračka je, kao što sam napomenula, napravljena od ABS plastike koja je jedan od neporoznih materijala, i samim tim predstavlja sigurniju opciju jer ne morate brinuti o kontaminaciji materijala. Pranje igračke je krajnje jednostavno, samo je pustite pod mlaz mlake vode i operite sapunom ili sredstvom za čišćenje seks igračkica. Kako je uređav vodootporan, možete ga celog staviti pod mlaz vode, samo naravno vodite računa da je u tom slučaju zatvoren.

 

Korišćenje

Mini klitoralni stimulator, kako i sam naziv kaže, namenjen je stimulaciji klitorisa vibracijom. Uređaj sadrži samo jedan mod vibracije i ne postoji mogućnost podešavanja jačina vibracije, tako da vibrira samo jednom konstantnom jačinom, za koju bih ja rekla da je prilično jaka pa imajte to na umu ukoliko je to baš nešto što tražite ili baš nešto što nikako ne želite.

Uređaj se uključuje jednostavnom rotacijom u levo i isključuje rotacijom u desno. Ukoliko ga još jednom zarotirate u desno on će se otvoriti.  Motor vibratora se nalazi samo sa jedne strane, dakle na suprotnoj strani od one u kojoj se nalazi baterija, ali se vibracija oseća i na toj drugoj strani, samo naravno u slabijem intenzitetu.

 

Načini korišćenja

Možete ga koristiti tako što ga prislonite direktno na klitoris, možete to učiniti i preko odeće ukoliko želite da prigušite jačinu vibracija. Deo koji je namenjen da stimulira klitoris je specifičnog oblika, ima ispupčenje na kom je vibracije osećaju u najvećem intenzitetu. Međutim, možete eksperimentisati i nameštati igračku kako god vama prija. Možete je namazati lubrikantom i staviti u vaginu na dva načina, pri čemu ćete vibracije osećati interno u oba slučaja. Prva opcija je da u vaginu stavite upravo ispupčen deo koji vibrira i okrenete ga tako da vrši stimulaciju G tačke. Drugi način je da u vaginu stavite kraj u kom se nalazi baterija i u tom slučaju će ispupčen deo koji vibrira tačno pasti na klitoris, te ćete tako imati dupli užitak! Sve ove senzacije možete iskusiti i pod tušem ili u kadi i naravno, možete ga koristiti i sa partnerom i tako sticati nova intimna iskustva.

 

Prednosti i mane

Mislim da je ovaj mini klitoralni stimulator odličan izbor za nekog ko je stalno u pokretu, jer bukvalno može stati i u džep! Materijal uređaja dobija veliki plus što se tiče održavanja ali bi pri korišćenju lubrikant bio potreban. Ukoliko volite i prijaju vam vibracije jakog i kontinualnog intenziteta i nije vam neophodno da uređaj ima više modova vibracija, ovo bi mogla biti igračka za vas. Sa druge strane, ukoliko tražite igračku koja pruža širi spektar vibracija različitih modova i jačina, mogli biste ovaj uređaj da preskočite.

Rekla bih da je odnos cene i kvaliteta izvanredan.

 

Pratite purefun.rs na instagramu!